Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži pravnu zaštitu

Novinar Šips najavio tužbu protiv Zdravka Mamića

Zdravko Mamić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
23.12.2010.
u 12:43

Borut Šips, novinar T-portala na kojeg se nakon pitanja o sukobu interesa zbog prodaje igrača Dinama obrušio izvršni dopredjednik plavih, pokrenut će tužbu protiv Zdravka Mamića

Ključne riječi

Komentara 17

EU
EuroAzija
12:58 23.12.2010.

Još jedan novinarski parazit koji će se obogatiti na Mamićevoj gluposti....

PL
PLAVI9
00:03 24.12.2010.

HAHAHAH Naravno da cu ga...ali ne znam kako se to radi..HAHAHAHHAH..Isto kako nisi znao isprsiti se i reci \"ako ti meni jebes mater..jebem i ja tebi..ja jos nisam vidjeo vecu \"pussy\" od tebe..javno ti jebe mater a ti ko tuzices ga...a mama rekla kad te rodila da je rodila sina????

Avatar PTB
PTB
00:44 24.12.2010.

beli, kakav igrokaz? mamić krši zakon o sportu, novinar mu je to konačno u lice rekao, i ovaj mu je prijetio da če ga prebiti. neš ti igrokaza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije