Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERNARDO SILVA

Novi udarac za Guardiolu. Ozljedio se ključni igrač, Cityu nedostaju pet prvotimaca

FILE PHOTO: Champions League - Group G - Manchester City v Crvena Zvezda
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/6
22.09.2023.
u 16:00

Pep je rekao kako bi se Grealish mogao vratiti u subotnjem susretu protiv Nottingham Foresta, ali ne i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Portugalski veznjak Bernardo Silva (29) pridružio se nizu ozlijeđenih igrača u taboru europskog i engleskog prvaka Manchester Cityja. Silva je već peti igrač "Građana" koji je ispao iz stroja nakon Kevina De Bruynea, Matea Kovačića, Johna Stonesa i Jacka Grealisha.

"Srećom, ne radi se o teškoj ozljedi, Silva će izbivati do 10 dana," kazao je Cityjev menadžer Pep Guardiola, dodavši kako se Portugalac ozlijedio u susretu Lige prvaka protiv Crvene zvezde.

"Igrači igraju puno utakmica. Manje utakmica, manje ozljeda. Imali smo puno utakmica zaredom bez puno odmora, to je jednostavno tako," dodao je španjolski stručnjak.

VEZANI ČLANCI:

Dodao je kako bi se Grealish mogao vratiti u subotnjem susretu protiv Nottingham Foresta, ali ne i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

"Grealish bi mogao igrati nekoliko minuta, no Kovačić se još uvijek oporavlja," kazao je.

Guardiola je naglasio kako polaže svoje povjerenje u mlade igrače, te pohvalio Juliana Alvareza koji je započeo sezonu sa četiri gola i dvije asistencije u zadnjih pet utakmica.

"On se uvijek dobro ponaša, kada igra ili ne igra, bio svjetski prvak ili ne. Uvijek je isti", rekao je Guardiola.

Manchester City se trenutačno nalazi na vrhu ligaške ljestvice s maksimalnih 15 bodova.

Komentara 1

RS
rasta sev
17:18 22.09.2023.

ne triba se brinut za Manchestra treba se brinut za Ajduka da izdrži još koji dan na liderskom mistu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije