Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne podnose se

Novi sukob Ville i Messija, Villa napušta Barcelonu?

villa
reuters
08.11.2012.
u 13:32

Spomenuti dvojac već je ulazio u sukobe, prošle godine čak se pisalo da se i ne podnose

Prema pisanju španjolskih medija David Villa i Lionel Messi na sinoćnjoj utakmice Lige prvaka protiv Celtica ponovno su se sukobili. Nakon što su se posvađali na utakmici protiv Granade, jučer se u 80. minuti utakmice Messi verbalno obrušio na klupskog kolegu, a Villa mu nije ostao dužan. Razlog Argentinčeva nezadovoljstva bio je taj što se Villa u jednoj akciji odlučio na udarac po golu umjesto da je loptu dodao bolje postavljenom Messiju.

Spomenuti dvojac već je ulazio u sukobe, prošle godine čak se pisalo da se i ne podnose, a Daily Mail danas tvrdi da je ovo kraj za Villu kojeg klub sada želi prodati.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
22:48 08.11.2012.

Ma ljudi ne shvacaju da se Messi od pocetka forsira i postavlja uvjet da se sve vrti oko njega.Ista stvra je bila sa Ibrahimovicem koji je u prvih sest utakmica dao 6 golova a Messi ni jedan. Messi je poslaoo SMS Pepu gdje ga je pitao: Sto je, ja vise nisam interesantan? I onda je Pep poce sa zaj*******em Ibre i tako je doslo do raskida. Messi jednostavno ne trpi nikakvu konkurenciju tj. nekog koji ga na bilo koji nacin moze ugroziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije