Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Novi šok u Realu! Cristiano Ronaldo suigračima najavio da odlazi

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.06.2018.
u 11:53

Svojim izjavama šokirao je Realove navijače i predsjednika Florentina Pereza, ali ne i suigrače

Cristiano Ronaldo je nakon finala Lige prvaka protiv Liverpoola izjavio kako mu je bilo lijepo igrati u klubu, a iz izjava se moglo zaključiti kako razmišlja o odlasku iz Reala.

Svojim izjavama šokirao je Realove navijače i predsjednika Florentina Pereza, ali ne i suigrače, piše sportski dnevni list Marca.

Cristiano Ronaldo
1/6

'Ronaldo je suigračima rekao da odlazi u tjednima uoči kijevskog finala i zato nisu bili iznenađeni. No vodstvu Reala nije bilo drago što je to izjavio u tom trenutku', piše španjolski dnevnik.

U kijevskom finalu Real je pobijedio Liverpool s 3:1 i osvojio 13. naslov europskog klupskog prvaka, treći u nizu. Nakon utakmice nitko nije pričao o blijedoj igri portugalske zvijezde, već o  Garethu Baleu i njegovim 'škaricama'.

Neki od Ronaldovih suigrača vjeruju da je Portugalac odigrao zadnju utakmicu u Realu, ali oni koji su duže u klubu pokušavaju smiriti situaciju. Ljutiti su na njegovo ponašanje, jer misle da nije pogodio trenutak da u javnost izađe sa svojim razmišljanjem.

Nakon što je Zinedine Zidane napustio Real, odlazak Cristiana Ronalda bio bi dodatni šok za navijače kraljevskog kluba.

A Marca otkriva i mogući razlog odlaska trenera Zidanea. Navodno je Katarski nogometni savez ponudio francuskom stručnjaku 50 milijuna eura da preuzme reprezentaciju za SP 2022. godine. 

Cristiano Ronaldo
1/15

Komentara 18

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
13:14 02.06.2018.

Nigdje u životu nisam pričitao VIŠE LAŽI I IZMISLJANJA NEGO NA PORTALU VEČERNJEG ... Ne da lažu o politici kriminalu mafiji ONI LAŽU O SPORTU BOŽE MOJ DRAGI O SPORTU Ronaldo , Kovač , Modrić , Zidan ... Ista imena različite laži .. Nigdje ne pise da je uzvrat Varaždina i Istre za 1.hnl , nigdje ne pise da igra Ćorić i Čilić .. Od svih vijesti sporta SVAKI DAN IZMISLJATE LAŽI kako bi vam se klikalo na članke

YO
yopi
12:48 02.06.2018.

Svaki dan napusta real i svaki put sok nad sokovima.Evo ga,opet odlazi,i sad opet.Bas me zanima hoce li i sutra napustit real.Ako nece ujutro onda ce navecer.SOKANTNO!!!

Avatar toxic alien
toxic alien
12:59 02.06.2018.

Kad nema nista novoga, onda besposleni novinari recikliraju tjedan dana stare vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije