Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Novi NBA trofeji nosit će imena dviju ponajvećih legendi - Birda i Magica

New York: Sve?ana premijera filma MagicBird
Donna Ward
13.05.2022.
u 15:08

I trofeji za pobjednike konferencijskih finala će dobiti novo ime. Trofej Oscara Robertsona pripast će pobjedniku Zapadne konferencije, a onaj s imenom Boba Cousyja pobjedniku istočne konferencije.

Vodstvo košarkaške NBA lige predstavilo je dvije nove nagrade za najkorisnijeg igrača konferencijskih finala, koje će nositi ime po Magicu Johnsonu i Larryju Birdu

Nagrada za najkorisnijeg igrača finala Zapadne konferencije nosit će ime po legendi Los Angeles Lakersa Magicu Johnsonu, dok će se nagrada za MVP-a finala Istočne konferencije imenovati po bivšoj zvijezdi Boston Celticsa Larryju Birdu.  

- Počašćen sam da će moje ime biti na trofeju za najkorisnijeg igrača Zapadne konferencije. Nagrađeni košarkaš primit će nagradu jer odličan i u obrani i u napadu i svoje suigrače čini boljima i stanju ih je odvesti do najvišeg postolja - izjavio je Magic Johnson.

Larry Bird se je zahvalio ligi što je na taj način obilježila njegove uspjehe.

- Iznimno sam počašćen da je moje ime povezano sa trofejom za MVP-a finala Istočne konferencije - kazao je Bird.

I trofeji za pobjednike konferencijskih finala će dobiti novo ime. Trofej Oscara Robertsona pripast će pobjedniku Zapadne konferencije, a onaj s imenom Boba Cousyja pobjedniku istočne konferencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije