Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE IM

Novi kiks Nike Kovača! Bayern u 89. minuti doživio šok

Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
03.11.2018.
u 17:40

Bayern je golom Gnabrya tek u 80. minuti "probio" obranu Freiburga, a kada se činilo da će taj gol biti dovoljan za pobjedu Bavaraca, minutu prije kraja Lucas Holer je poravnao.

U susretima 10. kola Njemačke lige Bayern našeg Nike Kovača je odigrao u Muenchenu samo 1-1 protiv Freiburga, dok je Borussia Dortmund ostala vodeća pobijedivši u gostima Wolfsburg s 1-0. 

Bayern je golom Gnabrya tek u 80. minuti "probio" obranu Freiburga, a kada se činilo da će taj gol biti dovoljan za pobjedu Bavaraca, minutu prije kraja Lucas Holer je poravnao. Bayern je ostao drugi s 20 bodova, četiri boda manje od vodeće Borussije Dortmund, koja je ostala vrhu svladavši u gostima Wolfsburg s 1-0, a pobjednički gol zabio je Reus u 28. minuti. Josip Brekalo je kod domaćih zamijenjen u 81. minuti. 

Hoffenheim  je u gostima s čak 4-1 nadigrao Bayer Leverkusen uz dva gola Brazilca Joelintona. Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer, dok Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju. 

U ostalim susretima Augsburg i Nuernberg su odigrali 2-2, dok je Schalke kod kuće slavio protiv Hannovera s 3-1. 

Rezultati by SofaScore

Sedma uzastopna pobjeda Intera

Nogometaši Intera upisali su sedmu uzastopnu pobjedu u talijanskom prvenstvu svladavši u subotu u 11. kolu na domaćem terenu Genou, koji vodi Ivan Jurić, sa 5-0. 

Ivan Perišić, koji je igrao do 76. minute, sudjelovao je u akciji kojom je Inter poveo 3-0 u 49. minuti. Naime, nakon udarca Perišića loptu je u gol pospremio Roberto Gagliardini, kojemu je to bio drugi pogodak na utakmici. Prvog je zabio u 14. minuti. Strijelci za Inter bili su još Matteo Politano (16), Joao Mario (90+1) i Nainggolan (90+4).
 
Marcelo Brozović je za Inter igrao do 87. minute, a Šime Vrsaljko je ostao na klupi za pričuve.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:51 03.11.2018.

kovač je pokazao svu raskoš svog trenerskog neznanja na klupi hrvatske reprezentacije. maminjo mu je u ruke dao ferrarija, igrače u naponu snage, a kovač ga je vozio kao stojadina. 4 godine kasnije, s igračima u silaznoj putanji, velemajstor dalić je uzeo srebro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije