Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac ga opomenuo

Đoković urlao i prestrašio sakupljača lopti: Ispričavam se njemu i njegovim roditeljima!

Novak Đoković
Foto: Screenshot
1/2
06.04.2015.
u 10:11

- Kao otac ne bih volio da se nešto takvo dogodilo mom sinu. Zato se ispričavam njemu, ali i njegovim roditeljima

Novak Đoković osvojio je ATP turnir u Miamiju. U finalu je pobijedio Andyja Murraya sa 7:6 (3), 4:6, 6:0, a susret će se pamtiti i po ispadu bijesa srpskog tenisača.

Naime, u drugom setu nije se sve odvijalo onako kako je Đoković želio, zbog čega je bio ljutit. Iskusio je to i sakupljač lopti koji se uplašio kada je Srbin počeo psovati. Dječak mu je donio ručnik, a Đoković je počeo urlati, što je evidentno dječaka prestrašilo. Nakon susreta prvi tenisač svijeta se ispričao.

- Vikao sam prema loži u kojoj je bio moj tim, a baš tada se ispred mene našao taj dječak. Vjerujte, nisam ga uopće vidio. Žao mi je zbog toga, nisam ga htio uplašiti. Kao otac ne bih volio da se nešto takvo dogodilo mom sinu. Zato se ispričavam njemu, ali i njegovim roditeljima. Zaista nije bilo nikakve namjere, rekao je Đoković.

>>Đoković nabio komplekse Murrayu i osvojio turnir u Miamiju

>>Novinar šokirao Đokovića: "Ovo mi nikad nitko nije rekao!"

Komentara 55

Avatar andro_livi
andro_livi
10:23 06.04.2015.

51 pobjeda, neprikosnovenog kralja tenisa zadnjih 5 godina, je ono sto bi trebalo da bude poanta ovog izvjestaja, a ne ne namjerna nezgodna situacija za skupljaca lopti! Ali to je tako tesko priznat! Nole kralj si, pa makar bio Srbinn od glave do pete, zaboli me za to.

PU
punica
10:49 06.04.2015.

Prvo, nije vikao na malog. A drugo, svaka čast na izvinjenju. Bravo majstore!

IC
ICCO
12:25 06.04.2015.

Murray je i jucer pokazao da je bio i ostao picxxca kojeg trenira curica i miljama je daleko od Djokovica koji je pravi šampion i frajer. Nekad McEnroe, pa Ivanisevic, Safin, sve su to bili i teniski štemeri a toga je danas malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije