Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. MASTERS

Đoković osvojio Šangaj i prestigao Federera na vječnoj listi

Đoković Tsonga
Foto: Reuters
1/6
18.10.2015.
u 12:06

Đoković je ovim trijumfom stigao do 25. naslova na turnirima Masters serije te prestigao Rogera Federera (24). Više ih ima samo Rafael Nadal (27).

Novak Đoković osvojio je deveti naslov ove godine. U finalu turnira Masters serije u Šangaju je svladao Francuza Joa-Wilfrieda Tsongu sa 6:2 i 6:4.

Najbolji tenisač svijeta u prvom je setu tri puta oduzimao servis protivniku, dok je Tsonga to napravio jednom. Đoković je nakon toga u drugom kod 4:4 napravio break, a onda mirno odservirao za pobjedu.

Đoković je ovim trijumfom stigao do 25. naslova na turnirima Masters serije te prestigao Rogera Federera (24). Više ih ima samo Rafael Nadal (27). Srbijanskom tenisaču ovo je treći naslov u Šangaju.

>> Najveći Federerov suparnik: Svaka čast Đokoviću, ali Roger je najbolji u povijesti

Komentara 34

PA
papa
13:20 18.10.2015.

pravednik80. Noleta niko ne podnosi? Pa pacino da li si samo malo pogledao finale? Kinezi sa desetinama srpskih zastava, cak neki naucili i srpsku himnu,a poceli i deci davati srpska imena. Idi se leci od mrznje pacino.

DP
Dule Pacoov
12:51 18.10.2015.

No 1,Nole Srbin

PE
peugeot
16:07 18.10.2015.

"Jokerova" teniska skola radi punom parom ! @Jevrem - stari moj, kloni se sitnih kompleksa jezicke prirode. Sta ce ti to ? Zasto ono "srbijanac" ? Vrlo prosto ! (Srbija)nac. Da se zemlja naziva (Srbin)a, nazivali bi te Srbin. Ali,, moze, i te kako ide " Srbin iz BiH", "Srbin iz Hrvatske", "Srbin iz Crne Gore", "Srbin iz Makedonije", "Srbin iz Engleske" itd. Osim toga provjeri koji je veliki pjesnik posvetio svoju pjesmu "Srbijancu"? Ide ovako : Srbijance, ognju zivi ko se tebi jos ne divi! Macem bijes, macem sjeces, macem sebi slavu steces..." Hajd' u zdravlju, ne ljuti se frajeru jedan ! I budi brz uzbrdo ! Pozdrav !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije