Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETIO Kopaonik

Đoković: Ne možemo zaboraviti kako je NATO bombardirao Srbiju

Đoković
Foto: Printscreen Facebook
1/5
03.10.2016.
u 19:12

– Ovo mi je najdraži teniski zid na cijelom svijetu. Ove ruševine ostale su nakon bombardiranja. Žalosno, ali to se dogodilo – rekao je Đoković

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković zbog ozljede neće nastupiti na turniru u Pekingu pa je trenutačno u rodnoj Srbiji. 

Đoković je pri tom posjetio Kopaonik, mjesto gdje je počeo igrati tenis. Svojim obožavateljima na Facebooku snimio je video te pokazao posljedice NATO-ova bombardiranja Srbije 1999.

– Ovo mi je najdraži teniski zid na cijelom svijetu. Ove ruševine ostale su nakon bombardiranja. Žalosno, ali to se dogodilo – rekao je Đoković pokazujući ostatke zida u koji je udarao teniske loptice te dodao:

– Ne trebamo nikoga mrziti zbog toga, ali ne možemo ni zaboraviti jer nas ovakve stvari podsjećaju da trebamo nastaviti dalje i prihvatiti stanje kakvo je.

Osim toga, Đoković je u Kopaoniku otvorio "Drugarijadu", tradicionalni kamp druženja za mališane.

>> Novak Đoković postaje zvijezda reality showa!

Komentara 51

DU
Deleted user
19:35 03.10.2016.

I ne trebate zaboraviti i sapamtite da tko se mača laća od njega i pogiba! Neka o tom bombardiranju proba pričati sa Vukovarcima ili Sarajlijama. Nemo'š istjerati iz Srbina žrtvu "belosvetske urote" dok u isto vrijeme potpuno ignoriraju stotine tisuća poginulih i mučki obijenih od njihove ruke!

UN
Undertaker
19:38 03.10.2016.

A dok su oni "bombardovali" svoje susjede jel se toga sjeca? Bolje neka se drzi reketa jer mu je to pametnije a ne pricati bedastoce.

DU
Deleted user
19:37 03.10.2016.

E moj Đokoviču puno toga ti ne razumiješ, tenisač si odličan a u politiku se ne pačaj jer očito velikosrbska fašistoidna atmosfera koja očito prevladava u Srba nije ni tebe mimoišla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije