Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINICIUS JR.

Nova uhićenja zbog vrijeđanja Realove zvijezde. Diljem Španjolske na meti je rasističkih uvreda

LaLiga - Valencia v Real Madrid
Pablo Morano/REUTERS
23.05.2023.
u 18:15

Vinicius diljem Španjolske redovito dolazi u sukobe sa suparničkim navijačima, a nerijetko i igračima pa je tako i u nedjelju isključen u završnici utakmice protiv Valencije, on je nakon verbalnog okršaja s vratarom Mamardašvilijem udario šakom u glavu Dura

Španjolska policija objavila je kako je u utorak uhitila tri mlade osobe pod sumnjom da su s tribina Mestalle rasistički vrijeđale napadača madridskog Reala i brazilskog nogometnog reprezentativca Viniciusa tijekom nedjeljnog dvoboja 35. kola španjolskog prvenstva između Valencije i Reala.

Vinicius diljem Španjolske redovito dolazi u sukobe sa suparničkim navijačima, a nerijetko i igračima pa je tako i u nedjelju isključen u završnici utakmice protiv Valencije, on je nakon verbalnog okršaja s vratarom Mamardašvilijem udario šakom u glavu Dura.

GALERIJA Real podnio kaznene prijave zbog vrijeđanja Viniciusa 

LaLiga - Valencia v Real Madrid
1/4

Dan nakon utakmice Real je podnio kaznenu prijavu španjolskom tužiteljstvu navodeći kako je Vinicius u Valenciji bio meta rasističkih uvreda, a događaji u Valenciji samo su nastavak onoga kroz što brazilski igrač prolazi tijekom aktualne sezone.

VEZANI ČLANCI:

Ranije u utorak uhićene su i četiri osobe u Madridu u sklopu istrage španjolske policije vezane uz vješanje lutke s likom Viniciusa u siječnju ove godine. Uhićeni su optuženi za "zločin iz mržnje", kategorije koja pokriva i rasističke prekršanje u Španjolskoj. Trojica uhićenih aktivni su članovi jedne od ultraških navijačkih skupina "kraljevskog" kluba.

Komentara 2

GR
Greben
21:50 23.05.2023.

Gledao sam tekmu. Vinciusa je s ledja igrac Valecije ”zagrlio” oko vrata, a nakon toga je Vincius u guzvi udario igraca Valencije. A golman, sto reci, s gol linije je pojurio kao Rimac Nevera prema Vinciusu! Rasizmu reci NE!

KK
kk
19:15 23.05.2023.

Užas. Rasizmu nema mjesta u imalo uljuđenom svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije