Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA ŽRTVA

Nova tragedija: Poginuo radnik na stadionu na kojem će igrati Hrvatska

manaus brazil
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.02.2014.
u 22:55

"Fifa duboko žali zbog smrti radnika. Želimo izraziti sućut njegovoj obitelji", napisao je generalni tajnik Fife Jerome Valcke na Twitteru.

Na izgradnji Arene Amazonia u Manausu, stadionu na kojem će hrvatska nogometna reprezentacija igrati drugu utakmicu SP-a protiv Kameruna, poginuo je jedan radnik.

55-godišnji Antonio Jose Pita Martins smrtno je stradao prilikom demontaže dizalice. Hitno je prevezen u bolnicu, ali mu liječnici nisu mogli pomoći.

"Fifa duboko žali zbog smrti radnika. Želimo izraziti sućut njegovoj obitelji", napisao je generalni tajnik Fife Jerome Valcke na Twitteru.

Stradali radnik je bio portugalski državljanin, a već je treća osoba koja je smrtno stradala na izgradnji stadiona u Manausu.

>> Za sve putnike u Brazil: Ovo je 10 savjeta kako preživjeti u džungli

Komentara 1

KA
karambita
10:05 08.02.2014.

Fifa zali....al u q..u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije