Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN MRTAV

Nova smrt potresla svijet sporta, imao je samo 35 godina

Vontae Davis
Instagram
02.04.2024.
u 10:05

- Možemo potvrditi da je preminula osoba Vontae Davis u dobi od 35 godina. Prvi informacije govore da nije riječ o nasilnoj smrti - poručili su iz policije.

Bivši NFL branič Vontae Davis, prvi izbor u draftu 2009. godine, preminuo je u dobi od 35 godina. Policija je pronašla tijelo Davisa u ponedjeljak ujutro u kući u Southwest Ranchesu, predgrađu Miamija.

- Možemo potvrditi da je preminula osoba Vontae Davis u dobi od 35 godina. Prvi informacije govore da nije riječ o nasilnoj smrti - poručili su iz policije.

Davis je imao sjajnu sveučilišnu karijeru na Illinoisu prije nego što je izabran u prvoj rundi drafta 2009. godine od Miami Dolphinsa. 2012. godine otišao je u Indianapolis Coltse gdje je proveo svoje najbolje godine u NFL-u, te je bio izabran u Pro Bowl 2014. i 2015. godine.

Njegova posljednja sezona došla je s Buffalo Billsima 2018. godine, gdje je privukao pažnju kada je najavio svoje umirovljenje u poluvremenu utakmice protiv Los Angeles Chargersa.

- Većina ljudi misli da sam lud zbog toga što sam učinio. No, tada sam bio sasvim u redu, a i danas sam takav - rekao je Davis 2019. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemanadimak
12:52 02.04.2024.

Dinamo Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije