Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjena zakona
Povratak na članak

Nošenje 'fantomke' na sportskim natjecanjima prekršajno će se kažnjavati

Mjere usmjerene prema prekršiteljima, a ne navijačima

Komentari 6

DE
derin
22:47 28.11.2019.

Nemam ništa protiv da se kažnjavaju likovi koji bacaju bengalke i topovske udare u teren i rade nerede,pa čak i te fantomke. Ali šalove, zastave i ako netko nosi majicu s kapuljačom je normalna stvar u koje se ne treba miješati. U Njemačkoj navijači redovito pale bengalke, samo ih ne bacaju u teren.

VL
Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:23 28.11.2019.

Batina je izašla iz raja! Jasno u smislu zakonskog sankcioniranja onih koji su uzurpirali pravo da se zovu navijači. Neiživljeni, seksulano frustrirani mulci svoju apstinenciju prazne na stadionima. Pokažnjavati i natjerati da kopaju kanale, zabraniti ulaske na stadion i oduzimatii isprave pred međunarodne susrete.

VL
DU
Deleted user
20:18 28.11.2019.

Treba se stati na kraj huliganizmu.Što su ti tzv navijači umislili tko su oni.Za zakon o huliganizmu kao u Engleskoj to je prava stvar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.