Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LETJELE ŠAKE, BOCE..

Nogometni huligani uličnom tučnjavom šokirali prolaznike

Huligani
Printscreen Youtube
30.06.2013.
u 16:42

Započelo je šaketanjem, a nastavilo se bacanjem predmeta koji su se našli pri ruci. Sudeći po izgledu, radi se o navijačima koji imaju "puno utakmica u nogama".

Mirne prolaznike u centru Edinburgha šokirala je iznenadna tučnjava škotskih huligana. Započelo je šaketanjem, a nastavilo se bacanjem predmeta koji su se našli pri ruci. Sudeći po izgledu navijača, imaju "puno utakmica u nogama".

Kako tvrdi autor videa, riječ je o navijačima Heartsa i Hiberniana. Klubovi su veliki rivali čije suparništvo kulminira na derbiju Edinburgha.

>> Bugarski huligani demolirali zgradu nogometnog saveza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije