Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO SUCA

Nogometašu Belišća zabranjeno igranje na 14 mjeseci

nogometna lopta
Marijan Sušenj/PIXSELL
28.11.2013.
u 16:49

Kazna je izrečena zbog fizičkog napada na glavnog suca, prijetnji, te ponovnog fizičkog napada na glavnog suca u službenim prostorijama kluba

Disciplinski organi 3. HNL Istok su poslije pregledanih snimaka i prikupljenih dopunskih izvješća donijeli odluku o kaznama prekinute nogometne utakmice Belišće – Višnjevac kada je napadnut nogometni sudac i oštećen osobni automobil jednoga od sudaca. U izvješću se navodi da je nepobitno utvrđeno da je prekid izazvala momčad Belišća koja je kažnjena i s oduzimanjem jednoga boda. Disciplinsku sudac lige Marijan Rudež donio je odluku i da je NK Belišće kažnjava zabranom igranja dvije prvenstvene utakmice na vlastitom i svim igralištima u krugu od 15 kilometara.

Igraču Belišća Zoranu Ratkoviću, koji je nekada nastupao za Cibaliju i Hajduk, izrečena je kazna zabrane nastupa u trajanju od 14 mjeseci. Kazna je izrečena zbog fizičkog napada na glavnog suca, prijetnji, te ponovnog fizičkog napada na glavnog suca u službenim prostorijama kluba.

Sportski direktor Belišća Dušan Vurdelja narednih 12 mjeseci neće smjeti obavljati bilo kakvu funkciju u nogometu. Kazna mu se izriče zbog brutalnog fizičkog napada na glavnog suca u službenim prostorijama. Utakmica Belišće – Višnjevac prekinuta je u 25 minutu kada je glavni sudac utakmice dosudio prekršaj za gostujuću momčad te domaćeg igrača Ivana Peroševića isključio. Prije nego je igra trebala biti nastavljena uslijedio je napad na glavnoga suca u kojem je sudjelovao i jedan od gledatelja. Kada su ipak nekako uspjeli ući u svlačionicu sudac je ponovno napadnut. U međuvremenu je osobno vozilo pomoćnog suca oštećeno od udaraca nogama. Limarija je udubljena na više mjesta, slomljen je retrovizor i jedan brisač dok je drugi savijen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije