Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Nogometaši Italije idu po svjetski rekord bez jednog od najboljih igrača

Football - World Cup 2022 - Qualifiers - Italy V Bulgaria
Lairys Laurent/ABACA/PIXSELL
06.09.2021.
u 22:27

Azzuri su izjednačili svjetski reprezentativni rekord nepobjedivosti koji je do tada držao Brazil (od 1993. do 1996. godine) s 36 utakmica. Pobijedi li ili remizira Italija protiv Litve postat će samostalni vlasnik tog rekorda.

Marco Verratti, jedan od glavnih igrača u veznom redu europskog prvaka Italije, napustio je reprezentaciju zbog ozljede koljena uoči kvalifikacijskog ogleda za odlazak na SP 2022. protiv Litve u Reggio Emiliji (srijeda).

Verratti se ozlijedio u susretu protiv Bugarske, dok je u posljednjem nastupu Talijana, protiv Švicarske, odigrao zadnjih desetak minuta susreta. U oba ta dvoboja europski prvak je remizirao.

Verratti se tako ranije od predviđenog vratio u svoj klub, Paris St. Germain, gdje će nastaviti oporavak.

Inače, posljednjim remijem protiv Švicarske azzurri su izjednačili svjetski reprezentativni rekord nepobjedivosti koji je do tada držao Brazil (od 1993. do 1996. godine) s 36 utakmica. Pobijedi li ili remizira Italija protiv Litve postat će samostalni vlasnik tog rekorda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije