Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVIO PRIJETNJE

Nogometaš sucu prijetio smrću: 'Korumpiran si, ubit ću te budeš li nam sudio'

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Slavko Midzor/PIXSELL
01.12.2021.
u 13:17

Herrera je prijetnje odmah prijavio policiji te agencija Reuters navodi kako je sudac optužio igrača da mu je na terenu prijetio govoreći „ti si korumpiran i ako nam još budeš sudio, ubit ću te“.

Argentinski sudac Dario Herrera optužio je igrača tamošnjeg prvoligaša Lanusa Lautara Acostu da mu je „prijetio smrću“ tijekom utakmice koju je sudio.

U noći s ponedjeljka na utorak Herrera je dijelio pravdu na prvoligaškom ogledu u kojem je Racing s 3-1 pobijedio Lanus.

Herrera je prijetnje odmah prijavio policiji te agencija Reuters navodi kako je sudac optužio igrača da mu je na terenu prijetio govoreći „ti si korumpiran i ako nam još budeš sudio, ubit ću te“.

Odmah po ovim saznanjima argentinska udruga sudaca je pozvala da se nogometaš sankcionira.

Optuženi igrač Acosta (koji je tijekom karijere igrao, između ostalih, za Sevillu i Boca Juniors, a ostvario je i dva nastupa za argentinsku reprezentaciju), kao i bilo tko drugi iz Lanusa, nisu se službeno očitavali o ovim događajima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije