Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO STRADAO

Nogometaš Manchester Uniteda oprostio se od Šabana Šaulića

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot
18.02.2019.
u 08:17

- Počivaj u miru, legendo - napisao je Nemanja Matić

Pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić poginuo je jučer u 67. godini u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bielefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke. Pjevač je odmah prebačen u bolnicu, gdje je, nažalost, usprkos naporima liječnika, preminuo.

Od popularnog pjevača oprostio se veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić koji je na Instagramu napisao:

- Počivaj u miru, legendo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Počivaj u miru legendo

Objavu dijeli Nemanja Matic (@nemanjamatic)

Šaulić i Matić bili su veliki prijatelji. Svojedobno je Matić bio ozlijeđen, a pjevač je tada poručio:

- Dragom prijatelju Nemanji Matiću, divnom čovjeku i velikom nogometašu želim brz oporavak! Uz tebe sam, sine, ti si veliki borac, lav u životu i na terenu i siguran sam da ćeš i iz ove bitke izaći kao pobjednik.

Od Šabana Šaulića oprostila se i Crvena zvezda. Pjevač je svojedobno rekao da za crveno-bijele navija cijelog života i da će tako i ostati.

>> Pogledajte i najveće transfere tijekom ove zime

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:25 18.02.2019.

O mrtvima sve najbolje al nije baš u redu da se pripadnik jedne vjerske grupacije toliko uvuče drugoj mada će se sad svi graknut da nije tako on je samo " pevač "no šta je imao bodrit Arkanovce jednako ko Brena naslikavat se u srpskoj maskirnoj uniformi a Srbi vršili genocid nad Muslimanima ( o prelasku Fahrete na Snežanu drugom prilikom) ?

Avatar Pavel ic
Pavel ic
08:46 18.02.2019.

pa zar morate u krajnost.toliko niste pisali o oliveru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije