Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆE VELIKE KAZNE

Nogometaš Juvea pod istragom zbog klađenja, stigla potvrda tužiteljstva

Italian soccer Serie A match - US Sassuolo vs Juventus FC
Foto: Gianluca Ricci/IPA Sport / ipa-agency.net
1/2
11.10.2023.
u 14:12

"Potvrđujem vijest o istrazi", rekla je glavna tužiteljica Torina Enrica Gabetta o slučaju osumnjičenog nogometaša Juventusa

Veznjak talijanskog prvoligaša Juventus Nicolo Fagioli pod istragom je zbog navodnog klađenja, objavio je talijanski tužitelj u srijedu, potvrđujući pisanja medija.

Dnevnik "La Stampa" objavio je da je 22-godišnjak uključen u kriminalnu istragu koja cilja na korisnike ilegalnih platformi za online klađenje, zajedno s drugim neimenovanim osumnjičenicima.

"Potvrđujem vijest o istrazi", rekla je glavna tužiteljica Torina Enrica Gabetta o slučaju osumnjičenog nogometaša Juventusa.

Mediji nisu objavili u kakvo je klađenje Fagioli bio uključen. Talijanske nogometne vlasti zabranjuju igračima klađenje na nogometne utakmice, ali ne i druge vrste kockanja.

Tužiteljstvo Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) također istražuje Fagiolijev slučaj, rekao je neimonavn izvor blizak ovom slučaju.

Igrač za kojeg se utvrdi da se kladio na nogometne utakmice riskira suspenziju na najmanje tri godine i kaznu od najmanje 25.000 eura (26.517,50 USD) prema FIGC-ovom kodeksu ponašanja. Juventus je odbio komentirati aferu.

Fagioli je igrao u šest od osam Juveovih utakmica Serie A ove sezone. Prošlog studenog debitirao je za talijansku reprezentaciju, ušavši kao zamjena u gostujućoj prijateljskoj pobjedi protiv Albanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije