Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE MU CVATE

Nogometaš Dinama otvorio kultnu diskoteku u susjedstvu, na otvaranju pjevala regionalna zvijezda

Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
16.03.2024.
u 21:31

Krenulo mu je, može se reći. Igra sve bolje, nedavno se i oženio, a sada je zaplovio poslovnim vodama

Nije puno igrao pod Sergejom Jakirovićem, a ranije niti pod Igorom Bišćanom u Dinamu, pa je zimus Luka Menalo odlučio otići na novu posudbu. Ovaj je 27-godišnji krilni napadač od siječnja na privremenom radu u slovenskom Celju, s kojim ide prema tituli državnog prvaka. Menalo zaista, otkako je stigao u novu sredinu u kojoj ga vodi Damir Krznar, igra sve bolje. A krenulo ga je i u poslovnim vodama.

Menalo je naime, ove subote otvorio diskoteku Absolute u Čapljini. Njegov je to posao, nakon što je kultno mjesto za izlaske u tom gradu neko vrijeme bilo zatvoreno. Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac odlučio se za ugostiteljski biznis u kojem će nastojati biti jednako uspješan za vrijeme, ali možda i nakon što završi njegova igračka karijera.

Na otvaranju Absolutea, inače, goste je zabavljao popularni BH-pjevač Amar Gile. Jedan od najpoznatijih pjevača zabavne glazbe u Bosni i Hercegovini je prema dostupnim fotografijama s tamošnjih portala, dobro rasplesao sve goste. Absolute je na njihovim kanalima društvenih mreža već najavio neke nove sjajne goste, a među njima je Lexington Band koji će nastupati 31. ožujka.

- Volim glazbu, htio sam nešto napraviti na tom polju. Usput sam svom gradu dao nešto novo, nadam se da će biti sjajan odziv uvijek kao i sinoć - rekao je Menalo u intervjuu za portal Sportsport.ba te dodao:

- Gileta znam već dugo. Pjevao je i u Zagrebu dok sam bio u Dinamu. Želja mi je bila da on pjeva na otvorenju i eto, dogodilo se.

Ključne riječi

Komentara 1

ID
Ivo_didin
23:30 16.03.2024.

Nije u trendu, kada mu regionalna zvijezda nije neka pevaljka zavijalica ili neki kradljivac tuđih pjesama 😉Sretno s diskačom 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije