Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAŠ HAJDUK'
Povratak na članak

'Njihovi pokretači su monstruozni likovi, osuđenici i nerealizirani špijuni'

Iz Udruge "Naš Hajduk" su poručili da "ovakva bizarna inicijativa u promociji svojih ciljeva neće prezati od služenja i drugim alatima mašinerije svojih ideologa i podržavatelja, a kojima nije strano na uspjeh i rezultate Hajduka utjecati sudačkim odlukama i drugim čarima HNS-a, u što smo se dovoljno puta uvjerili."

Komentari 5

MA
Marsijanac
00:10 01.03.2019.

Splicani bi trebali shvatiti da Hajduk vise nikada nece biti prvak. Po organizaciji je Dinamo daleko vise napredan.

VL
DU
Deleted user
10:10 01.03.2019.

Jedno pitanje iz Zadra: Sto je bolje odkad je "Nas Hajduk" i njihovih 40,000 clanova poceo "pomagati" Hajduku?

VL
AR
Arger
03:04 01.03.2019.

Hajduk ima 40000 clanova,a oni su tu samo da se preko toga privatno bogate.Podrzavam zahtjeve za raskid tog za Hajduk pogubnog ugovora. Udruga Nas Hajduk je unistila klub financijski i upravljacki do te mjere da se jos deset godina poslije njih klub nece oporaviti.

VL
OK
okvals54
17:34 01.03.2019.

Koje mjesto drzi Hajduk na ljestvici?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.