Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTA NA POLJUDU

Njemački mediji podsjećaju: Odgovorni su znali za svastiku prije početka utakmice

Svastika, Poljud
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
14.06.2015.
u 14:20

- Uefa je tri puta pisala hrvatskoj vladi, ali ništa nije napravljeno - rekao je Cvrk.

Ljudi iz Hrvatskog nogometnog saveza znali su za kukasti križ na travnjaku Poljuda uoči početka utakmice Hrvatske i Italije, piše njemački tjednik Focus na svom portalu. Njemački novinari pri tome samo citiraju povjernika za sigurnost HNS-a Zorana Cvrka koji je jučer rekao:

- Jedna od tvrtki partnera obavijestila nas je neposredno prije početka utakmice.

No, nisu imali vremena za reakciju. Kukasti križ na kraju su primijetili Talijani u poluvremenu utakmice. Nakon toga su ga djelatnici koji održavaju travnjak pokušali prikriti, no nisu sasvim uspjeli u tome.

Focus podsjeća i da je povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk kritizirao Vladu zbog rasističkih ispada navijača.

- Uefa je tri puta pisala hrvatskoj vladi, ali ništa nije napravljeno - rekao je Cvrk.

>> Svastika će se pamtiti kao crni trenutak hrvatskog sporta, ovo su 3 moguća scenarija

Komentara 35

Avatar kravata
kravata
15:01 14.06.2015.

Možde griješim ali taj križ su isti omogućili ili isprovocirali koji su u italiji omogućili i potplatili unošenje stotine komada pirotehnike na stadion dali pijanim anti hrvatima da bi bili kažnjeni. Na ulazu u stadion nisu stajali hrvati već Talijani,, nekom trećem je interes da hrvatska bude kažnjena.

L0
luena 01
14:52 14.06.2015.

Ma sigurno,znali su ali eto stalo im je da nas kazne eventualno izbace na vise godina iz svih takmicenja... Jos ce mo se mi svega nacitati,mozda da je sam HNS svastiku napravio.....

DU
Deleted user
15:15 14.06.2015.

Ovo je najbolji komentar svega stanja u nogometu. Jedna gola istina. Jasno je ko dan da se ovo ne bi događalo da je Hajduk prvak i da Mamić i dalje plaća reket BBB-u. Kad je Hajduk osvajao naslove doduše zadnja 2 su osvojena mitom i korupcijom nije huliganima iz Torcide smetao HNS nisu tada bili "borci za slobodu" , kad je HDZ na čelu sa Sanaderom reketario cijelu državu da se spasi Hajduk nije tada huliganima iz Torcide smetao HNS i reketeranje države i tvrtki za spas Hajduk kojeg su nakon samo godinu dana opet dovele nesposobne i lopovske uprave Hajduka u minus. itd Isto kao i BBB kad im Mamić prestao plaćati reket odmah se okrenuli protiv njega i reprezentacije. Jasno je ko dan da su ovi huligani iz Torcide u službi nesposobne Udruge Naš Hajduk koja manipulira njima i prikriva godine lopovluka i nesposobnosti hajdukovih uprava isto kao i što su huligani iz BBB-a u službi SDP-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije