Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER Wolfsburga

Njemački mediji pišu protiv Nike Kovača, tvrde da ih je razočarao

DFB Cup - Round of 16 - Borussia Moenchengladbach v VfL Wolfsburg
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/4
06.02.2024.
u 13:26

"Očekivalo se da će Niko Kovač postati jedan od vodećih trenera njemačkog nogometa - no to se više vjerojatno neće dogoditi. U Wolfsburgu sve upućuje na razlaz na ljeto jer treneru opet nedostaje ideja", piše Süddeutsche Zeitung.

Naravno da Niko Kovač ostaje naš trener, izjavio je sportski direktor Wolfsburga Marcel Shaefer nakon što je taj klub remizirao 2:2 protiv Hoffenheima u ogledu 20. kola njemačke nogometne Bundeslige.

Wolfsburg je trenutačno na 11. mjestu ljestvice, ali je već duže vrijeme u lošem prvenstvenom nizu. U kalendarskoj 2024. godini Wolfsburg je odigrao četiri ligaške utakmice te je u sve četiri remizirao.

Kraj prošle godine bio je još slabiji jer je Wolfsburg poražen u tri od četiri prvenstvene utakmice, a uz to je ispao i iz DFB Pokala.

U posljednjem ogledu protiv Hoffenheima sastav Nike Kovača od poraza je spasio hrvatski reprezentativac Lovro Majer koji je postigao oba pogotka za domaćina.

- Rezultati nisu kakvi bi željeli, ali plan da Niko Kovač ostane s nama do kraja sezone nismo promijenili - rekao je Schaefer.

No, njemački mediji pišu nisu zadovoljni kako Kovač radi posao.

"Očekivalo se da će Niko Kovač postati jedan od vodećih trenera njemačkog nogometa - no to se više vjerojatno neće dogoditi. U Wolfsburgu sve upućuje na razlaz na ljeto jer treneru opet nedostaje ideja", piše Süddeutsche Zeitung.

U Wolfsburg je Niko Kovač došao tijekom 2022. godine. Prije toga je bio izbornik Hrvatske U21 i seniorske reprezentacije te trener Eintrachta, Bayerna i Monaca.

 

Komentara 4

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:24 06.02.2024.

Kovač je jedan od najboljih trenera RH. Volim njegov vojni mentalitet.

BA
Barba56
14:14 06.02.2024.

Pa Niko Kovac je i spasio Wolfsburg od ispadanja i sad su u sredini . Lovro Majer je igrac tj. nogometas i to mu ja zadaca da igra i po mogucnosti daje golove.

BL
blekpanther
23:57 06.02.2024.

Nije problem što njemački mediji pišu protiv Nike još nečiji mediji pišu protiv Nike i sličnih Niki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije