Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER

Njemački mediji otkrivaju situaciju s Bjelicom: Klub mu traži zamjenu, ali...

1.FC Union Berlin - New Coach Nenad Bjelica Press Conference
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/3
29.01.2024.
u 19:11

"Ne možemo reći da neće biti smijenjen. Jedna stvar je sigurna, Bjelica je nokautiran. Klub traži zamjenu za njega, ali teško je naći nekoga tko može tek tako uskočiti. Problem je što je Bjelica izgubio svlačionicu", piše Bild.

Hrvatski trener Union Berlina, Nenad Bjelica, dobio je tri utakmice suspenzije i novčanu kaznu od 25 tisuća eura nakon što je na utakmici 13. kola Bundeslige protiv Bayerna u lice udario zvijezdu bavarske momčadi Leroya Sanea. Očekivalo se da samo isključenje na utakmici neće biti kraj nevoljama za bivšeg trenera Osijeka i Dinama, a sada je pravorijek donio Njemački nogometni savez (DFB).

Incident se dogodio u 74. minuti susreta. Bjelica nije želio Saneu dati loptu da izvede aut. Bayernov igrač mu je htio izbiti loptu, a hrvatski trener ga je na to udario i odgurnuo. Dobio je crveni karton i morao napustiti klupu svoje momčadi. Naposljetku su aktualni prvaci slavili s 1:0.

GALERIJA Debakl Dinama na Maksimiru: Duje Čop hat-trickom uništio hrvatskog prvaka! (0:3)

1.FC Union Berlin - New Coach Nenad Bjelica Press Conference
1/6

Bjelica se nakon utakmice ispričao navijačima, a u petak je preko društvenih mreža uputio isprike i Saneu.  "Pogledao sam ovu situaciju više puta, reagirao sam kako nikad u životu ne bih smio reagirati. Žao mi je moje momčadi i mog kluba, ispričavam se Saneu", napisao je Bjelica. Hrvatski trener je u studenom prošle godine stigao u Berlin kako bi klub izvukao iz problema. Sada se doima kako zajedno s njima tone.

VEZANI ČLANCI:

 

A njemački mediji pišu da je Bjelica vrlo blizu otkaza.

"Bjelica se s tribina spustio u svlačionicu nakon što je Union pobijedio Darmstadt. Usprkos tome, upitno je hoće li se uopće ikada vratiti na klupu Uniona. Union je u krizi. Svi odjeli rade u tajnosti, uobičajene medijske aktivnosti su otkazane. Priča se o budućnosti Nenada Bjelice. Ne možemo reći da neće biti smijenjen. Jedna stvar je sigurna, Bjelica je nokautiran. Klub traži zamjenu za njega, ali teško je naći nekoga tko može tek tako uskočiti. Problem je što je Bjelica izgubio svlačionicu", piše Bild.

Svi u Union Berlinu proživljavaju vrlo tešku sezonu. Nakon što su prošle godine priredili senzaciju i sa četvrtog mjesta izborili nastup u Ligi prvaka, njihovi uspjesi se nisu nastavili. Osim što su ispali u grupnoj fazi europskog natjecanja (upisali su tri poraza i dva remija), trenutno se nalaze na 15. mjestu tablice domaćeg prvenstva. Samo tri boda iznad zone ispadanja.

VIDEO Ante Baraba pješači 150 kilometara jer se Perišić vratio u Hajduk: 'Moj cilj je doći na Poljud'

 

Komentara 6

ID
Ivo_didin
02:17 30.01.2024.

Ovome se ni Bjelica nije nadao! !U jednoj sezoni dvije otpremnine i šansa za novi posao... Što bi rekli, pala mu sjekira u med 😂😂

MA
majeltomoguce
22:20 29.01.2024.

Da ispravim novinara - nije 3 boda od zone ispadanja nego 5 i utakmicu manje! I do sada u prvenstvu imaju 5 pobjeda u 18 utakmica, ali 2 u zadnje 4 ... ne kužim zašto netko piše o smjeni, osim ako Njemci niso postali mekani pa ih je šokiralo odgurivanje. Ako je bježi od tamo glavom bez obzira ahahahaha!

MA
majeltomoguce
22:16 29.01.2024.

Nije mi jasno. Dakle u zadnje 4 utakmice imaju 2 pobjede i remi i izgubilu su od Bayerna. I to je za smjenu u klubu koji je pri dnu??? Ako će to dovesti do toga da dođe u Dinamo ... Bjelica se dokazao kao trener koji ne može napraviti ništa u inozemstvu, ali radi dobre stvari u HNL-u! Podjećam da je Bjelica "izmislio" tamo neke anonimce Petkovića i Oršića i ne samo njih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije