Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup Francuske: Nice zaustavila Versailles

Njemački kup: Union Berlin u polufinalu nakon pobjede nad Medićevim drugoligašem

01.03.2022.
u 23:00

Drugoligaš iz Hamburga poveo je u 21. minuti golom Kyereha. U 45. minuti je izjednačio Becker, a pobjedu Unionu donio je Voglsammer u 75. minuti

Nogometaši Union Berlina postali su prvi polufinalisti njemačkog DFB kupa, nakon što su u utorak pobijedili na svom travnjaku St. Pauli sa 2-1. Drugoligaš iz Hamburga poveo je u 21. minuti golom Kyereha. U 45. minuti je izjednačio Becker, a pobjedu Unionu donio je Voglsammer u 75. minuti.

Hrvatski branič Jakov Medić odigrao je cijelu utakmicu za St. Pauli. Preostale tri četvrtfinalne utakmice na rasporedu su u srijedu, a sastaju se: Hannover - RB Leipzig, HSV - Karlsruher (18.30 sati) i Bochum - Freiburg (20.45).

Nogometaši Nice prvi su finalisti Kupa Francuske, a do dvoboja za naslov došli su pobijedivši na svom stadionu četvrtoligaša Versailles sa 2-0. Stijelci za Nicu bili su Gouiri (48) i Dolberg (73).

Nica će 8. svibnja na Stade de Franceu igrati svoje peto finale u Kupu Francuske koji su osvajali triput, a posljednji trijumf imali su 1997. Za trofej će se boriti protiv pobjednika polufinalnog dvoboja koji je na rasporedu u srijedu (21.15), a u kojem je Nantes domaćin Monacu. 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
08:22 02.03.2022.

Malo ste "zaboravili" napisati da je kod oba primljena pogotka Medić katastrofalno reagirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije