Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM UTAKMICE
Povratak na članak

Njemačka ne pamti ovakav incident: Desnicom visoko u zraku provocirao Izraelce

Policija je potvrdila da se protiv osobe koja je izazvala incident pokrenuo kazneni postupak.

Komentari 3

DE
Delaparra
14:39 29.03.2022.

Kada se vidi da su ovakvi beznacajni incidenti kadri uzdrmati drustvo,jasno je koliko je drustvo slabo.

VL
ZG
zg1985
12:31 29.03.2022.

AfD nisu nikakvi nacisti i legalno su izabrani..svatko tko se u vlastitoj drzavi usudi reci car je gol,za tebe je nacist ili?

VL
ZG
Zeljko Grabar
11:10 29.03.2022.

Jaka reakcija njemacke policije i pravosudja, dok im u Bundestagu sjedi vise AfD (njemacki neonacisti) izabranih poslanika, nego ih je bilo na pocetku preuzimanja vlasti od istih na ulicama Berlina i Münchena 1937 godine. A i na zadnjim izborima u Saarlandu su jedina partija koja je usla u parlament uz dvije najvece SDP i CDU. To nije uspjelo ni ljevicarima, ni zelenima ni slobodnim demokratima iako ove dvije zadnje stranke su dio savezne vlade. Ali osudjuju nacisticku Ukrajnu dok im nacisti sjede u svim pokrajnskim i saveznom parlamentu. Hvala Bogu da znamo citati kako hrvatski tako i neke druge jezike, pa nismo ovisni samo o onome sto nam se na kapaljku nudi kroz hrvatske medije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.