Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
červar odlučuje
Povratak na članak

Njegov dolazak bio bi senzacija, legenda želi voditi Hrvatsku. Traje 'rat' za izbornika

Kada je Lino Červar došao na mjesto izbornika Hrvatske, mnogi su ostali u čudu. Otkud sad to ime. A Lino je bio prvi pomoćni trener hrvatske reprezentacije 1991. godine, no kada je počeo Domovinski rat, odlazi raditi u inozemstvo, prvo u Austriju, potom u Poja . Nakon odlaska u inozemstvo za njega se malo čulo, a tamo je radio velik posao.

Komentari 5

Avatar Uskok
Uskok
22:29 26.01.2023.

I koji je?

VL
DU
Deleted user
01:25 27.01.2023.

Trener Hrvatske reprezentacije ne smije biti onaj koji je u prošlosti bio trener Zagreb PPD- a jer je taj klub kontaminiran kriminalom.

VL
OT
otrovnijezik
23:49 26.01.2023.

A što nije 91 ostao u Hrvatskoj kao većina.

VL
Avatar trabanti
trabanti
18:52 27.01.2023.

Dominikovića uzeti i dati mu priliku a ne posezati za nekakvim potrošenim modelima onih koji već godinama nemaju velike veze s rukometom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.