Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WESLEY SNEIJDER

Nizozemska legenda: Nemam ništa protiv Srba, ali sada je dosta. Sve se uvijek mora vrtjeti oko njega

UEFA Nations League Semi Final Draw
DENIS BALIBOUSE/REUTERS
04.04.2023.
u 17:39

Jedan od najboljih igrača Oranja u posljednjih 20-tak godina kritizirao je kapetana svog bivšeg kluba

Legendarni reprezentativac Nizozemske Wesley Sneijder još je jedan u nizu onih koji su kritizirali igre Dušana Tadića kojeg smatra glavnim i odgovornim za loše igre Ajaxa ove godine. Ajax sve više zaostaje za vodećim Feyenoordom u borbi za titulu prvaka u nizozemskoj Eredivisiji.

Kapetan Srbije Dušan Tadić bio je jedan od najgorih na terenu i nakon susreta dobio je zaslužene kritike od novinara i stručnjaka u Nizozemskoj Nije ga štedio ni legendarni veznjak Intera i Real Madrida Wesley Sneijder koji je iznio niz kritika na njegov račun. 

- Opet se sve mora vrtjeti oko Tadića. Nemam ništa protiv Srba, imam puno srpskih prijatelja, ali dosta je bilo. Krenemo li tražiti razloge zašto Ajax ne pobjeđuje, Tadić je jedan od njih. Vrlo brzo bih ja njega izbacio -  poručio je Sneijder koji je treneru Heitingi ponudio rješenje.

- Zašto Tadić mora igrati? Brian Brobbey barem nešto pokušava, Tadić nije napravio baš ništa - sugerirao mu je. 

Nakon razočaravajućeg remija bez golova protiv GA Eaglesa, kopljanici sada zaostaju velikih osam bodova iza vodećeg Feyenoorda koji bi mogao doći do prve titule nakon sezone 2016./2017.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije