Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠOKU SU

Nizozemci o senzaciji Zrinjskog: Osramoćeni smo na opskurnom stadionu i zabačenom dijelu Europe

Povijesna utakmica u Mostaru, Zrinjski ugostio AZ Alkmaar u 1. kolu UEFA Konferencijske Lige
Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL
1/5
22.09.2023.
u 08:24

Nizozemski mediji u šoku su nakon poraza od plemića iz Mostara pa su to nazvali 'mostarskom sramotom', kakav je naslov De Telegraafa uz komentar.

Nestvarni preokret, igrači su heroji i čudo, ocjene su nogometnoga susreta prvog kola skupine E Konferencijske lige u kojoj je Zrinjski slavio protiv favoriziranog AZ Alkmaara koji je na poluvremenu vodio 3-0, a na kraju je završilo 4-3 za mostarsku momčad.

- Treba reći da su igrači heroji. Treba se vratiti s 0-3 na 4-3 i to ne protiv neke seoske ekipe. Znao sam kakvi su momci. Da su karakterni, da ne odustaju. Nagradilo nas je s četiri gola u drugom poluvremenu - rekao je nakon susreta hrvatski stručnjak na klupi prvaka BiH Krunoslav Rendulić.

VEZANI ČLANCI:

Nizozemski mediji u šoku su nakon poraza od plemića iz Mostara pa su to nazvali 'mostarskom sramotom', kakav je naslov De Telegraafa uz komentar:

- Igrači AZ-a se moraju sramiti nakon velikog preokreta u Mostaru. Momčad Pascala Jansena dopustila je klimavom HNK Zrinjskom da se vrati u susret nakon vodstva od 0:3 na poluvremenu, da bi nakon 90 minuta ostala praznih ruku. 

- AZ se ponovno našao u zabačenom kutku istočne Europe, na opskurnom stadionu bez dodataka i s malim svlačionicama. Ali igrači sada znaju da petljanje po marginama europskog nogometa može u konačnici kreirati nevjerojatne trenutke AZ je doživio debakl protiv najslabije momčadi svoje skupine, u kojoj su još i Aston Villa te Legia - javlja AD. 

 

Komentara 7

SP
Spezzi
08:45 22.09.2023.

S obzirom da su nasjeli na bošnjačko-muslimansku propagandu pa su gnjusne laži o Zrinskom i stadionu objaviljivali na svojim službenim stranicama, nisu bolje ni zaslužili, pokazali su da su naivci. A s druge strane se pokazalo koliko neke u BiH boli uspjeh jednog hrvatskog kluba iz Herc.

Avatar megatronman
megatronman
09:02 22.09.2023.

Baš su jadni i bijedni. Pravi sportaši bi čestitali pobjedničkom klubu, a i naučili iz ovog poraza. Samo svjedoči koliko nas omalovažavaju tzv. gordi Europljani.

PO
Poletarac101
08:35 22.09.2023.

Sa najravnijeg djela europe su mislili da bu sve ravno i glat išlo😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije