Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPITALAC ZA KRAJ

Transfer bomba: Niželigaš doveo bivšeg vatrenog! Suigrač nije mogao vjerovati

Foto: Facebook
1/8
03.09.2021.
u 16:07

- Momčad je ostala na okupu. Nismo puno trgovali, čekali smo pravu priliku. Vele najteže je doći do prve milje, a mi smo došli  i doveli najveće pojačanje u našoj velikoj povijesti - započeli su svoju objavu...

Ljetni prijelazni rok je u većini liga završen, tko je jamio jamio je, tko je pogodio, pogodio je. Neki su klubovi riskirali s mladim talentima pred kojima je još puno rada i žganaca za konkretnu karijeru, a neki su odigrali 'ziheraški' i držali se provjerenih imena. 

Jedni od ovih potonjih su i dečki iz NK Pušće, koji su u samom smiraju ljetnog mercata objavili da su upecali pravoga kapitalca.

- Momčad je ostala na okupu. Nismo puno trgovali, čekali smo pravu priliku. Vele najteže je doći do prve 'milje', a mi smo došli 😉 i doveli najveće pojačanje u našoj velikoj povijesti - započeli su svoju objavu i nastavili:

- Novi igrač NK Pušće je veliki igrač i još veći čovjek Nikola Pokrivač. Ne treba puno riječi trošit na bivšeg reprezentativca Hrvatske, koji je nastupao i za Dinamo, Monaco, Salzburg... Nemamo puno pametnih riječi osim: dobro došao, veliki čovječe - zaključili su na svojoj Facebook stranici uz dvije fotografije na kojoj poziraju s bivšim vatrenim dok on drži dres s brojem četiri, što je dovelo do još jedne zanimljive situacije. 

Naime, nije borba za brojeve na dresu samo u Manchester Unitedu. Podsjetimo, Cristiano Ronaldo pomno njeguje svoj CR7 brend kroz karijeru, a iako je sedmica bila zauzeta na Old Traffordu, Edinson Cavani bio je 'gospodin' i prepustio ga Portugalcu. 

Sudeći po komentarima pod objavom i Pušća ima svog Cavanija. Žuta četvorka je Pero Đurđević, a Nikola je u rukama držao baš taj dres. Iz kluba su poručili da se ne radi o obilaženju pravila, nego je jednostavno: 'taj bil najmanje zgužvan!'

Iako su neki, vjerojatno u šoku, govorili da je to samo dobra zezancija, kontaktirali smo i Nikolu i klub te su i jedni i drugi potvrdili da na zaprešićkim travnjacima doista od nedjelje možete gledati pravoga kapitalca i bivšeg reprezentativca Hrvatske!

Podsjetimo, Pokrivač je bio na vrhuncu svoje profesionalne nogometne karijere kada ga je teška bolest spriječila da s njom nastavi. Nikola je u kolovozu 2015. godine doznao je kako boluje od zloćudnog Hodgkinovog limfoma. Bolest mu se u dvije godine čak tri puta vraćala, no onda se nakon presađivanja koštane srži primljene od svoje majke Ane sjajno oporavio.

Kako kaže, nije htio predati zbog svoje obitelji i kćeri Nike, ali prvoligaški snovi su ipak bili previše. No kopačke o klin zapravo nije objesio ni dan danas s 35 godina. Kako je krenuo, čini se da će u kopačkama ostati dok god bude mogao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 8

TO
Tomi
17:51 03.09.2021.

Sjecam se kada je Prosinecki dosao u Savski Marof, pa kasnije Mujcin isto u Savski Marof pa u Brdovec,a prije njih Ibrahim Duro u Brdovcu.Tada je bila odlicna atmosfera,ponekad je publike bilo vise nego na prvoligaskim utakmicama. Jedva cekam otici sada na Puscu da vidim Pokrivaca i da iz publike se cuje krik ajmo žuti.

DU
Deleted user
16:42 03.09.2021.

Ne sjećam se dečka, a nisam ni čuo za njega do danas. Sluh mi slabi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije