Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZEO SEDMI MASTERS

Nitko u povijesti nije dominantniji od Novaka. Obilježile su ga kontroverze i nasmijavanje javnosti

19.11.2023.
u 21:50

Nitko u konkurenciji tenisača nije osvojio više naslova na najjačim turnirima od popularnog Noleta, a ne postoji ni itko u povijesti tenisa tko bi u tome bio dominantniji od njega. Australka Margaret Court osvojila je 24 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji od 1960. do 1973., a Novak još stigne prestići taj broj.

Komentara 20

DU
Deleted user
22:26 19.11.2023.

Ovdje ispada da će samo kontroverze i nasmijavanje javnosti, u povijesti biti upamćeno kada se bude govorilo o Đokoviću.

SD
sdragan
22:01 19.11.2023.

Tako je breeeee!

JU
JustinCase
12:56 20.11.2023.

Kao prvo, covjek sa stavom koji odbija biti ovca. Nedodirljiv za protivnike, ukljucujuci velikog Federera i Nadala. Granitna obrana koja u sekundi postaje ubojiti napad. Vinuo se u zvjezdane visine gdje dospjevaju najveci poput Muhameda Alija, Dzordana, Mrsija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije