Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport nedjeljom

Nitko osim Dinama nije za regionalnu ligu!

Dinamo - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
11.12.2016.
u 20:30

- Nama to nije prioritet. Zašto bismo mi bili prvi? Posebno zbog bliske prošlosti koja nam ne daje pravo da o tome mislimo.

Ilija Lončarević jedan je od prvih nogometnih autoriteta na ovim prostorima koji je iznio kritički stav o ideji regionalne lige u obliku u kakvom je se predstavlja zadnjih nekoliko dana. Gostujući u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji, urednika i voditelja Ante Breke, naš iskusni trener bio je jasan.

- Nama to nije prioritet. Zašto bismo mi bili prvi? Posebno zbog bliske prošlosti koja nam ne daje pravo da o tome mislimo. Poanta je da gospoda u Europi na hrpi imaju najtalentiraniju djecu s ovih prostora. Mi imamo neiskorištenih resursa u radu s djecom u Hrvatskoj, tako da sljedećih petnaest godina možemo razmišljati samo o tome - kazao je Lončarević.

S njim u studiju bio je i Robert Šola, novinar Sportskih novosti, koji je istaknuo:

- Nitko od tih klubova, osim Dinama koji je rekao da će stati uz savez, nije za regionalnu ligu. Nitko od njih ne vidi prostor na kojem bi napredovali

Komentara 24

RA
radekbrod
21:11 11.12.2016.

Hrvatska liga

Avatar Idler 3
Idler 3
22:35 11.12.2016.

Vi i dalje o toj balkanskoj ligi....pa kaj mi imamo s tim? Ak ljudi očeju, nek si ju igraju i nek im je sa srećom.

Avatar acivij
acivij
03:23 12.12.2016.

Regionalna liga ... Zar nije bilo dovoljno mrtvih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije