Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Bayerna poručuju

'Nitko normalan ne bi za Messija dao 250 milijuna eura'

'*ALTERNATE CROP* Barcelona\'s Lionel Messi sits on a ball in training Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/Pixsell
25.11.2013.
u 21:22

- Nitko normalan ne bi platio Barceloni 250 milijuna eura odštete. Ti su iznosi potpuno apsurdni - poručio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Nedavno se u njemačkim i španjolskim medijima pojavila informacija da Bayern radi na dovođenju Lionela Messija iz Barcelone za iznos od nevjerojatnih 250 milijuna eura. Iz bavarskog su ponosa to oštro demantirali.

- Nitko normalan ne bi platio Barceloni 250 milijuna eura odštete. Ti su iznosi potpuno apsurdni - poručio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

U Bayernu ne misle igrače plaćati više od 40-ak milijuna eura.

- Messi se savršeno uklapa u Barcelonu i ne zanima nas njegov transfer. Poznajem predsjednika Barcelone Sandra Rossela i siguran sam da ga on ne bi prodao - zaključio je Rummenigge.

>> Šok na Nou Campu: Messi odlučio otići iz Barcelone!?

Komentara 3

GO
golo
21:59 25.11.2013.

ma sto ovaj rumenige brblja, jos malo i netko ce platiti za messija jednu milijardu dollara, kralj iz arabije na primjer, to je njemu sitnis

Avatar CRACKER_JACK
CRACKER_JACK
22:18 25.11.2013.

oprostite...ja ga ne bih platio niti 2 eura! nogomet je nagluplje izgubljena 2 sata života...za one koji imaju mozga....a za ostale, samo poželjno skraćenje života

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije