Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karl-Heinz Rummenigge

'Nitko ne napušta Bayern protiv naše volje, a nikad nisam vidio trenera poput Guardiole'

'Munich\'s head coach Pep Guardiola is pictured during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach at Allianz Arena in Munich, Germany, 09 August 2013. Photo: An
'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'
17.02.2014.
u 17:58

- Nikad nisam vidio takvog trenera poput Guardiole, a u Bayernu sam punih 40 godina. Taj čovjek priprema momčad do posljednjeg detalja

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge oduševljen je trenerom Pepom Guardiolom. Španjolski strateg brzo ga je oduševio, a najviše mu se sviđa njegova posvećenost radu.

- Nikad nisam vidio takvog trenera poput Guardiole, a u Bayernu sam punih 40 godina. Taj čovjek priprema momčad do posljednjeg detalja: taktički, fizički i mentalno. Ima vrlo jasan plan kako bi se igrači trebali ponašati i izvan terena, rekao je Rummenigge i dodao:

- Upravo mi se to sviđa kod igrača Barcelone, oni nisu arogantni.

Predsjednik Bavaraca osvrnuo se i na nezadovoljne igrače koji bi željeli napustiti klub.

- Nitko ne napušta klub protiv naše volje. U Bayernu imamo sjajnu momčad, odličan klub, atraktivan stadion i uz sve to i trenera, koji nije samo cijenjen, nego i voljen. Takve uvjete nitko ne želi napustiti.

>>Lahm o slučaju Mandžukić: Svatko mora prihvatiti trenerove odluke

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:32 17.02.2014.

Ovi Bavarci su izgleda puni sebe? Jedva cekam da im dodje Man City ili Real Madrid, da ih malo prizemlji, sve njih napuhane, Sammera, Guardiolu, Rummeniggea, Beckenbauera,....

KA
karambita
15:38 18.02.2014.

U Bayernu bi i moja pokojna baba bila uspjesan trener. Lako je biti uspjesan gdje su svi vrhunski igraci, neka Pepinjo ode u neki slabiji klub pa da vidimo moze li sta napraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije