Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA OTOK

Nisu u dobroj situaciji: Evo koji engleski klub sprema ponudu za Oršića

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/3
03.01.2023.
u 18:01

Southamptonu, čiju je klupu nakon četiri godine mandata Ralpha Hasenhüttla preuzeo velšanin Nathan Jones, ozbiljno prijeti ispadanje i hitno traže pojačanja. Iz Maksimira su prvu ponudu Saintsa odbili, ali spremni su ga prodati za sedam milijuna eura i dodatne bonuse...

Mislav Oršić prije nekoliko je dana proslavio 30. rođendan. Krilni napadač Dinama, jedan od najboljih igrača momčadi, tijekom svog je mandata među modrima rušio Tottenham, West Ham i Atalantu, a prije godinu dana htio ga je premierligaš Burnley. S Otoka je nedavno stigla nova ponuda, doduše u pitanju je drugi klub.

>> PREOKRET U DINAMU Pogledajte ljude koji brane Mamića: 'Zdravko je istjeran, to su policijske metode'

Popularnog Oršu navodno želi dovesti momčad koja već ima jednog hrvatskog nogometaša. Kako javlja SN, riječ je o Southamptonu, posljednjoj ekipi ljestvice, u čijoj se svlačionici nalazi Duje Ćaleta-Car. Sigurno da 20. mjesto tablice nije ohrabrujuće - u sličnoj je situaciji bio Burnley kada ih je Mislav odbio, ali postavlja se pitanje hoće li biti još takvih ponuda s obzirom na to da je zagazio u četvrto desetljeće života. 

Iz Maksimira su prvu ponudu Saintsa odbili, ali spremni su ga prodati za sedam milijuna eura i dodatne bonuse, što odgovara upravi na St. Mary'su. Zanimljivo je da Oršić nije otputovao na pripreme s ekipom u Rovinj, već je ostao u Zagrebu, gdje bismo uskoro mogli dobiti rasplet priče.

13.11.2022., stadion HNK Rijeka, Rijeka - SuperSport HNL, 17. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Mislav Orsic Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Southamptonu, čiju je klupu nakon četiri godine mandata Ralpha Hasenhüttla preuzeo velšanin Nathan Jones, ozbiljno prijeti ispadanje i hitno traže pojačanja. U posljednjih pet utakmica upisali su isto toliko poraza te imaju svega 12 bodova - bod manje od Wolvesa te dva od Nottinghama. 

Oršić prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura. U tekućoj je sezoni za Dinamo odigrao 27 utakmica uz 13 golova i devet asistencija, dok je na Mundijalu u Kataru postigao sjajan pogodak protiv Maroka te kroz turnir još dvaput asistirao. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 7

FR
freeshooter
19:56 03.01.2023.

...taj novac nije dostojan naše legende Mislava Oršića... duplo možda... on previše vrijedi Dinamu, on previše voli Dinamo... a nikome nije nužno, čak više, taj iznos Mislavu pokazuje da treba ostati doma... ako treba i plaću podignuti... zajedno u nove pobjede... samo Dinamo...

Avatar mrbr
mrbr
10:12 04.01.2023.

Ne pušta se najbolji igrač Dinama u zadnji klub bilo koje lige.

Avatar Bobiii
Bobiii
13:24 05.01.2023.

Odlićan potez Southamptona, Orša ih može spasiti ispadanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije