Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE SMIRILO
Povratak na članak

Ništa od polufinala Umaga, jako nevrijeme je sve pokvarilo!

Fabiju Fogniniju je ovo najbolji mogući scenarij jer sinoć se itekako umorio protiv Borne Ćorića, igralo se skoro tri sata.

Komentari 2

SE
sestrićna
21:00 26.07.2014.

sad bi se moglo finale ep u vaterpolu odigrati u umagu...

VL
JO
joshua
23:59 26.07.2014.

Poštovani gosp. Hebar, iz meni nedokučivih razloga izbrisan mi je komentar na Vaš raniji članak o Borninoj pobjedi nad Zeballosom. U komentaru sam Vam pristojno ukazala na činjenicu da Ante Delić kojeg je Zeballos po Vama isprašio kolo ranije ne postoji: postoji Mate Delić, koji je kolo ranije igrao s Cuevasom, i postoji Ante Pavić, koji je izgubio od Zeballosa u 2 seta. Više od te pogreške zasmetalo me je nepotrebno podilaženje sjajnom Borni Ćoriću umanjivanjem Ante Pavića, koji ove godine igra najbolji tenis u svojem životu (jedini Cro kvalifikant u glavnom ždrijebu RL-a i Wimbledona), Zar je stvarno tako teško napisati 10-ak pozitivnih redaka o nekome bez kolateralnih žrtava?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.