Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIME VRSALJKO:

Ništa mi nije problem za reprezentaciju, igrat ću na lijevom boku ako treba!

Vrsaljko
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.06.2014.
u 19:30

- Atmosfera u momčadi je sjajna, protiv Brazila ćemo se pokazati u najboljem svjetlu - kazao je Vrsaljko.

Šime Vrsaljko nameće se kao logična zamjena za ozlijeđenog Danijela Pranjića, a iako u karijeru nije previše igrao na toj poziciji, uvjeren je da može odgovoriti na svaki izazov.

- Nije mi ništa problem za reprezentaciju. Mogu igrati i na lijevom i na desnom boku, iako se na lijevom ne osjećam jednako kao i na desnom, naravno - rekao je Šime Vrsaljko za HRT.   

Podijelio je i svoja razmišljanja o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i igri za hrvatsku reprezentaciju.

- Sigurno da je velika čast biti u reprezentaciji i doći na ovako veliko natjecanje. Iskustvo igranja u Italiji svako mi je pomoglo da se nametnem i budem bolji no što sam bio - tvrdi naš reprezentativac.

Atmosfera u momčadi mu se čini odlična i uvjeren je da se unatoč nedostacima na koje upozoravaju kritičari možemo nametnuti protiv Brazila.

- Atmosfera je sjajna, a što se tiče nedostataka, mislim da je izbornik Niko Kovač vidio sve što je trebao vidjeti i da će postaviti igru na način da ćemo se protiv Brazila pokazati u najboljem svjetlu - uvjeren je Vrsaljko.

>> Pranjić na štakama, Vrsaljko će igrati protiv Brazila!

Komentara 3

BO
bosutska
20:04 08.06.2014.

To decko imam povjerenje u tebe

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
09:15 09.06.2014.

Decki je dobar i treba poceti temu sa njim, a sto se tice driblanja obrambeni igraci ne trebaju znati driblati Samo naprijed trebaju nam mladi nedokazani vukovi

ZA
zagreb1111111111
22:54 08.06.2014.

Taj dečko valjda 80% lopti izgubi. Bilo tko bi bio bolji od njega samo da je bolji dribler.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije