Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRED:

Nismo potpuno spremni, ali dat ćemo loptu Neymaru pa će nas spasiti

'Brazil\'s Neymar celebrates after scoring  against Argentina during a friendly match  at Serra Dourada Stadium, in Goiania, center-western Brazil, on September 19, 2012. Brazil won 2-1. Photo: ED FER
Foto: DPA/Pixsell
09.06.2014.
u 18:46

– Svi znamo tko je prava zvijezda ove momčadi, tko je igrač koji stvara razliku, to je Neymar – rekao je Fred.

Brazilski reprezentativac Fred bio je brutalno iskren pred predstavnicima medija i izjavio da reprezentacija još  nije sto posto spremna, zbog čega želi da ne budu toliko kritični prema njima nakon otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva.

– Igrači su umorni i zato su mnogo griješili protiv Paname i Srbije, ali imamo vremena popraviti se do utakmice s Hrvatskom. Dobra je vijest što smo svi prepuni samopouzdanja – kazao je Fred.

Ponudio je i plan B, a on podrazumijeva davanje lopte Neymaru i promatranje što će on potom učiniti s njom.

– Svi znamo tko je prava zvijezda ove momčadi, tko je igrač koji stvara razliku, to je Neymar. Ako stvari ne idu planu, onda se pouzdamo u njega, spasit će nas – kazao je brazilski napadač.

Za Hrvatsku je dobar znak to što Neymar još  nije u optimalnoj formi, a nadajmo se da će tako ostati i tijekom susreta koji je na rasporedu 12. lipnja.

>> Neymar će biti nositelj igre, donijet će nam tri boda protiv Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 2

CA
carpediem
19:33 09.06.2014.

Mi smo svjesni da ovakve izjave samo ubacuju laznjaka kako bi se zbunila Hrvatska i dovela na pogresno razmisljanje kako bi mi pomislili da Brazil nije spreman te kako bi se i mi opustili i kroz to njih pocjenili a naravno da ovakve izjave njih oslobadjaju velikog pritiska ako ne budu dobro igrali. Hrvatska njih nesmije ni malo na ovakve izjave da pada, vec ih i dalje cjeniti kao da su u top formi jer oni ipak igraju kod kuce i imaju dvanestog igraca mozda cak i sudiju na njihovoj strani i oni ce biti do utakmice top zato nema opustanja za Hrvatsku. Mada se u ovoj izjavi moze i druga strana vidjeti a to da su pod velikim pritiskom i da im to malo uljeva straha a po kvaliteti igraca nisu oni tako daleko od nas a na kraju odlucuju ostali faktori, forma dana, ekipa, sreca i naravno neutralan sudija a ne kao ona dvojica prije dvije god. na EP kad su sudili protiv nas pa nas izbacili protiv Italije i Spanjolske. Sretno Hrvatska.

AN
Andreeejjj
20:17 09.06.2014.

Neymar da ne vrijedi kao igrać nikada Barca ne bi platila cca 100 miljuna!!! Što u Barci još nije dao 100% svega, treba za prilagodbu godinu dana svaki igrać, pa i NEYMAR!!! U Barci ga stavili na krilo i striktnono treba igrati 1 lopte. Ali Neymaru treba slobode i kreativnosti, dečko zna sve i dokazati če to svjetu, pa i vama! Zanima me tko od naših sporih igrača če zaustaviti Neymara??? Vidjeti čete na ovom SP če bit najbolji igrać (bar medju 3) SP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije