Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadal o predaji
Povratak na članak

'Nisam više mogao izdržati bol, a noga mi se zablokirala'

Ne znam što mi je. Prerano je za znati. Znam da je nešto u mišiću visoko, u razini bedra, no ne znam o čemu je riječ, rekao je Nadal.

Komentari 4

DU
Deleted user
15:57 23.01.2018.

Ruzno je kad imas ozlijedu i sl. Ali govoriti da je tome kriva podloga, organizatori...Koliko je Fedex puta bio ozlijeden, a cijeli zivot igra na tvrdim podlogama. Osim toga ozlijede ramena (Cilic), lakta, ručnog zgoloba nemaju neke veze s podlogom.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
19:15 23.01.2018.

Nadalu se bar može vjerovat kad kaže povreda a neki to spominju kad fali dopinga.

VL
DU
Deleted user
16:33 23.01.2018.

Nek se momci i omladina ugledaju na Rogera a može i Nadala ipak se tu radi o sportu a pre ili kasnije sve dođe na videlo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.