Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI OSTATI U SAD-u?

Pljušte ponude: Niku Kranjčara žele klubovi iz Španjolske, Italije, Škotske...

Niko Kranjčar
Foto: NY Cosmos
1/5
26.05.2016.
u 19:22

- Sviđa mi se ovdje od prvog dana. Ovo je velika momčad s odličnim trenerom. Želim igrati utakmicu po utakmicu i onda će biti lakše razgovarati o budućnosti - rekao je Kranjčar.

Pitanje je koliko će Niko Kranjčar ostati u New York Cosmosu koji igra u drugoj američkoj ligi. Bivšeg hrvatskog reprezentativca žele Glasgow Rangersi, a Telegraph piše da su klubovi iz Francuske i Italije već poslali ponude.

- Sviđa mi se ovdje od prvog dana. Ovo je velika momčad s odličnim trenerom. Želim igrati utakmicu po utakmicu i onda će biti lakše razgovarati o budućnosti - rekao je Kranjčar.

Glavni operativac Cosmosa Erik Stover kaže da klub želi zadržati Kranjčara.

- Nadamo se da ćemo potpisati produljenje ugovora iako su brojni klubovi zainteresirani za Niku - rekao je Stover.

>> Niko Kranjčar blizu potpisa za Glasgow Rangerse!

Komentara 7

ZG
zgrio
19:50 26.05.2016.

svaka čast Niki, ali novinar ga malo pretjerao sa glupostima

JU
juma
03:14 27.05.2016.

To gdje igra Niko Kranjčar nije više ozbiljan nogomet, no to je njegova stvar i njegov izbor. Smetaju mi samo novinari koji nas maltretiraju ovakvim senzacionalističkim člancima. Niko je odlučio svoju karijeru lagano privesti kraju i to treba poštovati, a ne ga ovako razvlačiti po medijima.

MA
mamunamegalo
20:50 26.05.2016.

aahahaaaaaaaaaaaa..moš mislit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije