Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dupini u Firenci

Nikša Dobud: Australci su iznimno spremni, već smo se opekli u Nišu

Nikša Dobud
Reuters
21.06.2011.
u 13:15

Najbolji hrvatski vaterpolisti pokušat će ovaj tjedan u Firenci na završnom turniru osvojiti zlato u Svjetskoj ligi i tako se izravno plasirati na OI u Londonu

Naš prvi suparnik u skupini B, večeras u 19 sati, reprezentacija je Australije (u drugom susretu sastaju se C. Gora i Kanada), s kojom smo imali i neugodnih iskustva. Na SP-u u Barceloni 2003. Australci su nas izbacili u osmini finala a jednog svježijeg posrtaja prisjetio se i Nikša Dobud.

– Lani su nas u Nišu u prvom susretu Australci iznenadili i pobijedili sa 10:7. Uzvratili smo im u utakmici za broncu sa 9:7, ali oni su neugodni suparnici, tjelesno dobro pripremljeni i odlični plivači – kaže Dobud.

Pobjedniku pripada 100.000 USD, finalistu 70.000.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije