Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

Nikoli Kaliniću plaća porasla gotovo dvostruko

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.12.2016.
u 07:00

Veću plaću od njega imaju Vrsaljko, Perišić, Kovačić, Mandžukić, Lovren, Srna, Ćorluka, Rakitić, Modrić i Sammir

Predsjednik Fiorentine Andrea Della Valle u utorak je otkrio da su Nikolu Kalinića vezali odštetnom klauzulom od 50 milijuna eura, a Gazzetta dello Sport otkrila je nove detalje ugovora hrvatskog napadača... Kalinić je dogovorio produljenje ugovora koji će mu donijeti i povećanje plaće, a godišnje će zarađivati dva milijuna eura.

Napadač koji je do sada imao plaću od 1,2 milijuna eura tako će postati 11. najbolje plaćen hrvatski igrač. Veću plaću od njega imaju Vrsaljko, Perišić, Kovačić, Mandžukić, Lovren, Srna, Ćorluka, Rakitić, Modrić i Sammir.

>> Sjajni Kalinić zabio dva gola, pogledajte majstoriju petom!

Komentara 3

JU
Jure7
07:38 15.12.2016.

Zasluzio je.... Najbolji hrvatski napadac!

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:50 15.12.2016.

Nikoli Kaliniću plaća porasla gotovo dvostruko, kosa gotovo tri puta a domoljubni dišpet skoro četiri puta i očekuje sa da če uskoro dostiči nezaboravnog gastarbeitera Josepha Simunicha.

KA
kakogod
12:11 15.12.2016.

Ajmo Pep, ajmo Klopp, ajmo Mou... Plaćaj to da Hajduk, Istra i Šibenik podijele 2,5 milijuna ojra :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije