Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra u Ligi prvaka

Nikola Vlašić ide na jednogodišnju posudbu u moskovski CSKA

Nikola Vlašić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
10.08.2018.
u 09:14

Rusi su željeli hrvatskog igrača kupiti za deset milijuna eura, ali su Englezi odbili ponudu

Nikola Vlašić (20) vjerojatno će sljedeću sezonu provesti na posudbi u moskovskom CSKA. Evertonov novi trener Marco Silva udaljio je hrvatskog igrača iz prve momčadi te mu poručio da neće biti u kadru za ovu sezonu.

Nikolin menadžer krenuo je u potragu za novim klubom i pronašao mu mjesto u ruskom doprvaku CSKA. Tako bi najskuplji Hajdukov igrač u povijesti, koji je lani otišao za 11 milijuna eura, karijeru trebao nastaviti u Rusiji.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Vlašić bi trebao naslijediti Aleksandra Golovina koji je nakon sjajne igre na SP-u otišao u Monaco. Bjeloruski trener Viktor Gončarenko to mjesto razigravača na kojem je igrao Golovin namijenio je Nikoli Vlašiću.

Rusi su željeli hrvatskog igrača kupiti za deset milijuna eura, ali su Englezi odbili ponudu. Vlašić u Moskvu odlazi na jednogodišnju posudbu, gdje će sigurno dobiti priliku za dokazivanje. A i igranje u Ligi prvaka sigurno će mu mnogo značiti.

Nikola Vlašić
1/12
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar southman
southman
09:25 10.08.2018.

Sretno Nikola !

BI
billynik
14:33 10.08.2018.

Bez srama novinaru, neki dan si pisao da dolazi u Rijeku.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:25 10.08.2018.

Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije