Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u dalmaciji

Nikola Karabatić uživa na ljetovanju u Hrvatskoj, a uz objavu stavio stihove legendarnog pjevača

Screenshoot
02.07.2023.
u 08:30

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju kako krstari hrvatskom obalom.

Tridesetdevetogodišnji Nikola Karabatić, rukometni reprezentativac Francuske, polako ulazi u posljednje godine svoje karijere pa se odlučio dobro odmoriti nakon sezone. I to u Hrvatskoj. Karabatić je nekoliko puta istaknuo koliko voli doći na odmor u Hrvatsku, a tako je i ovog ljeta. Uz Hrvatsku ga veže i obitelj, naime, njegov pokojni otac Branko je iz Vrsina pokraj Trogira, a igrao je rukomet u Nišu gdje upoznao buduću suprugu Radmilu. 

Na svom Instagram profilu Karabatić je objavio fotografiju na kojoj je vidljivo da  krstari hrvatskom obalom, a kao lokaciju je stavio da se nalazi u blizini Trogira. Uz fotografiju Karabatić je stavio pjesmu "Splite moj" od Olivera Dragojevića, prenosi 24sata.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Što je to govorio Luka Modrić na suđenju Mamićima

Komentara 20

LE
Levanto
12:43 02.07.2023.

Ko zna odakle je ovaj bastard Ja gledan s prezirom na njega, jer sramoti očevo kolino. Moguće da ga i sretnem. Okreniti ću se i pljuniti. Bida, ne čovik.

Avatar dosadno
dosadno
11:03 02.07.2023.

Karabatić...uvijek jako napaljen protiv Hrvatske. Meni osobno, kao rukometaš, odvr...an. U obrani će žestoko, a u napadu plačip..ka za svaki start na njemu. Postoje veliki igrači koji su nam bili dugogodišnji protivnici i prema kojima imam veliki respekt. On nije među tom gospodom.

FI
Fileki
09:33 02.07.2023.

Mrš na moravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije