Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU SRNA NI VIDA

Kalinić zabio treći put zaredom, ali jedan drugi Hrvat glavna je tema u Ukrajini

Nikola Kalinić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.03.2015.
u 21:08

Dnjipro je svladao Karpati 1:0 u gostima, ali Vidin Dinamo pobijedio je Olimpik Donjeck pa je zaostatak ostao isti

Nikola Kalinić po povratku sa zimske pauze odigrao je četiri utakmice i triput se upisao u listu strijelaca, a ovaj posljednji protiv Karpatija na gostovanju bio je odlučujući - za konačnih 1:0.

Time njegov Dnjipro nije smajio zaostatak za vodećim kijevski Dinamo jer su pobijedili Olimpik Donjeck 1:0 u gostima. Domagoj Vida odradio je svih 90. minuta za Kijevljane na poziciji desnog beka. Za drugoplasiranim Šahtarom pak jesu smanjili zaostatak i sad su na samo jedan bod jer je Srnina momčad remizirala protiv Metalista (2:2). Strijelac jednog gola bio je upravo Srna.

No naslovnice u ukrajinskim novinama sutra bi im mogao ukrasti Ivica Žunić, hrvatski nogometaš koji je u remiju Volina i Černomoreca 1:1 bio dvostruki strijelac. Nažalost, jedan je zabio Černomorecu, a jedan svojem Volinu. Žunić je svoj prvi gol zabio u vlastitu mrežu, a drugi u protivničku.

>> Darijo Srna donio bod Šahtaru, pogledajte njegov treći pogodak u prvenstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije