Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Niko: Želim u Podgoricu, ali bojim se da tati ne donesem nesreću

'23.05.2006., Bec - Pripremna utakmica hrvatske nogometne reprezentacije protiv austrije uoci sp u njemackoj 4-1. Izbornik zlatko cico kranjcar. Photo: Goran Stanzl/Vecernji list'
'Goran Stanzl/Vecernji list'
03.06.2011.
u 21:07

Cico Kranjčar doslovce je zapalio Podgoricu uoči sutrašnje kvalifikacijske utakmice (20.30 sati) s Bugarskom

Na pretposljednjem treningu Crnogoraca uoči utakmice s Bugarima navijači su na gradskom stadionu napravili spektakularnu bakljadu, a izbornik Kranjčar poredao je jedanaestoricu koja će započeti utakmicu. U Podgorici je uz Zlatka Kranjčara i supruga Elvira, kao i na svakoj njegovoj utakmici, a prvi put uz tatu bi u Crnoj Gori mogao biti i sin Niko.

– Jako me zanima ta utakmica, ali nisam još odlučio hoću li ići u Podgoricu. Ne bih želio tati donijeti nesreću jer bez mene je do sada stalno pobjeđivao – kazao nam je Niko u telefonskom razgovoru iz Splita.

>> Cijelu priču pročitajte u subotu u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 2

DO
donyvegy
10:04 04.06.2011.

To su purgeri kakve volim!

AN
Andreeejjj
14:40 04.06.2011.

Bravo kraljevska obitelj Kranjčar.... Cico & Niko Kranjčar...pobjedjujte na veke...svaka vam čast!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije