Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDI 3 UTAKMICE KAZNE

Niko Kranjčar ostaje u Dinamu, QPR otpao?

niko kranjčar
Igor Kralj/PIXSELL
11.08.2014.
u 15:15

Odigrao je sat vremena za Dinamovu U-21 momčad, a potom ga je trener Sergej Rebrov prijavio za prvu momčad

Iako je bilo izgledno da će se Niko Kranjčar vratiti u London, čini se kako će na kraju ostati u Kijevu, piše Goal. Hrvatski reprezentativac je u subotu počeo sezonu, odigrao je sat vremena za Dinamovu U-21 momčad, a potom ga je trener Sergej Rebrov prijavio za prvu momčad. Dobit će dres s brojem 21.

Zbog djevojke Zrinke Cvitešić htio je natrag na Otok pa je pristao i na znatno manju plaću, ali Harry Redknapp i QPR ga mogu zaboraviti. Do kraja prijelaznog roka je još nešto manje od tri tjedna, ali Niko ima ugovor još dvije godine s Dinamom i trebat će ga dobro platiti, ako ga žele dovesti.

Kranjčar je u Ukrajinu došao u ljeto 2012. godine, ali je za klub odigrao samo 21 utakmicu. Pritom je zabio četiri gola i dvaput je asistirao.

A Domagoj Vida ustalio se u početnoj postavi Dinama, odigrao 1. kolo protiv Vorskle, a potom i 2. kolo. No sada će zbog suspenzije morati propustiti iduća tri susreta jer ga je Disciplinska komisija tamošnjeg saveza naknadno kaznila zbog žutog kartona u utakmici protiv Vorskle. Utvrdili su da je namjerno udario suparničkog igrača iako lopta nije bila u blizini.

>>Redknapp želi vratiti Kranjčara u QPR

Komentara 3

Avatar wakanda
wakanda
15:54 11.08.2014.

niko je igrač za qpr, bolje da se dogovre i da tamo nastavi karijeru

DI
dinamojavolim
06:47 12.08.2014.

niko dodi ti u pravi dinamo

MT
mladen.turcic
06:49 12.08.2014.

kakva zrinka,,niko obozava london i ubija ga zivot u ukrajini.(iz prve ruke)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije