Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON NA TRAVNJAKU

Niko Kranjčar će noćas debitirati za slavni New York Cosmos

Niko Kranjčar
Foto: Twitter
03.04.2016.
u 08:05

Dočekuju Ottawa Furyse i bez obzira što su daleko od megapopularne momčadi predvođene Peleom prije skoro 40 godina, imaju velike planove za budućnost

Niko Kranjčar noćas će debitirati za New York Cosmos. Njegova nova momčad u 1. kolu američke NASL lige (drugi natjecateljski razred) dočekuje Ottawa Furyse. Cosmosi su danas daleko od megapopularne momčadi iz 70-ih čiji su dres nosili Pele i Franz Beckenbauer, no Niko će za utjehu biti ponajveća zvijezda lige u kojoj njegov klub nastupa.

Uz njega, najpoznatiji igrači u NASL-u ove sezone bit će Grk Georgios Samaras (Rayo), Hondurašanin Wilson Palacios (Miami), te nesuđeni hrvatski reprezentativac Dario Cvitanich (Miami).

Miami predvođen Cvitanichem i Palaciosom ujedno je i najveći favorit za naslov, pogotovo što im je na klupi slavni talijanski igrač Alessandro Nesta. Također, suvlasnik Miamija je drugi slavni talijanski nogometaš - Paolo Maldini.

Što se pak tiče Kranjčara, on će postati četvrti Hrvat u povijesti koji će zaigrati za Cosmos.

Jadrano Topić i Mark Liverić igrali su u slavnom Peleovom Cosmosu sedamdesetih, dok je Iko Buljan dres tog kluba nosio od 1981. do 1982. godine. Nažalost, Kranjčar je stigao u puno manje glamuroznije sredinu nego je bila u to vrijeme 70-ih i 80-ih.

>> Niko Kranjčar ipak ima šanse, zaigrat će za američkog drugoligaša

Komentara 6

PR
prarvat
08:30 03.04.2016.

bolje je kazati večeras. mnogi ljudi noćas shvaćaju kao sinoć

Avatar oliver 7
oliver 7
10:22 03.04.2016.

Penzioner od svoje osamneste godine

VL
vladek
08:26 03.04.2016.

NIKO NEMOJ OSRAMOTIT hRVATSKU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije