Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ COSMOSA

Niko Kranjčar je pronašao klub: Vraća se u Europu i opet će igrati s Joeyjem Bartonom!

Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
10.06.2016.
u 14:31

Detalji su navodno dogovoreni i Niko će sljedećeg tjedna staviti potpis na dvogodišnji ugovor. Kranjčaru, koji ima 32 godine, to bi mogao biti posljednji ugovor u karijeri

Niko Kranjčar neće se dugo zadržati u redovima američkog drugoligaša New York Cosmosa. Škotski mediji pišu da je bivši hrvatski reprezentativac uskoro potpisati za Glasgow Rangers.

Detalji su navodno dogovoreni i Niko će sljedećeg tjedna staviti potpis na dvogodišnji ugovor. Kranjčaru, koji ima 32 godine, to bi mogao biti posljednji ugovor u karijeri. Zanimljivo i da će u Glasgowu opet igrati s Joeyjem Bartonom, zločestim dečkom engleskog nogometa s kojim je dijelio svlačionicu u Queens Park Rangersu.

Niko je u karijeri igrao za Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, kijevski Dinamo, QPR, a posljednjih mjeseci održava formu u NY Cosmosu. Za Hrvatsku je upisao 81 nastup i zabio 16 golova.

>> Niko Kranjčar počeo školovanje za trenera

Komentara 13

BA
barkod
14:50 10.06.2016.

Puno sreće !!

CA
Catalonia
17:10 10.06.2016.

Sretno Niko. U vrati se u repku.

DU
Deleted user
15:23 11.06.2016.

Hej čergari, hej drugari nosite mi dušu sobom... Čergo majko stani, stani, da putujem i ja s tobom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije