Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme 23. svibnja

Niko Kovač otpisao samo Iličevića: Svima smo dali šansu

iličević (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
19.05.2014.
u 10:10

– Što se ostalih igrača tiče, s obzirom na to da nam se Modrić i Kranjčar priključuju poslije, procijenili smo kako je najbolje dati šansu svima

Iako se očekivalo da će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač danas otpisati četvoricu ili petoricu igrača s prvog popisa, zapravo je otpao samo jedan – Ivo Iličević.

Veznjak HSV-a već se neko vrijeme muči s ozljedom pa izbornik na njega neće moći računati.

– U nedjelju sam obavijestio Iličevića o ovoj odluci. Žao mi je što neće biti s nama, no važno je da sada zaliječi sve probleme i u iduću sezonu uđe maksimalno spreman kako ne bi periodično imao probleme s ozljedama, rekao je izbornik Kovač za HNS te dodao:

– Što se ostalih igrača tiče, s obzirom na to da nam se Modrić i Kranjčar priključuju poslije, procijenili smo kako je najbolje dati šansu svima. Momci su zaslužili priliku izboriti se za put u Brazil, na njima je sada da pokažu kvalitetu, formu i predanost kakvu tražimo za Brazil.

Kovač će tako u Bad Tatzmannsdorf voditi 27 igrača, budući da se Luka Modrić i Niko Kranjčar zbog klupskih obveza neće moći priključiti reprezentaciji na startu priprema u Austriji. Reprezentacija se okuplja u srijedu, 21. svibnja, a na pripreme odlazi u petak, 23. svibnja.

>>>>Svi se pitaju: Tko je irski nogometaš kojeg Niko Kovač vodi na SP?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije